Gebouwd om generaties te duren.
Energiezuinige huizen verminderen aanzienlijk de CO2-uitstoot, bieden veel meer wooncomfort en verbruiken minder energie waardoor fors bespaard wordt op de energierekening.
ENERGIE-EFFICIËNTIE
Bespaar de kosten
Het huis moet generaties lang meegaan. Daarom is het logisch dat vanaf het allereerste moment uw huis energie-efficiënt wordt om u te verzekeren van veel lagere kosten en veel beter wooncomfort.
De prijzen van de verwarmingskosten zijn de laatste jaren enorm toegenomen en zullen naar verwachting blijven stijgen. Als u voor een energiezuinige woning kiest, zult u in staat zijn om de energiekosten onder controle te houden en dus veel minder gevoelig te zijn voor de toekomstige schommelingen van de energieprijzen.
GEZOND BINNENKLIMAAT
Leef gezonder
Energiezuinige woningen hebben een aanzienlijk gezonder binnenklimaat dan de traditionele huizen. Een gezond binnenklimaat is van groot belang vanwege het feit dat wij 85 % van ons leven binnenshuis doorbrengen. Het ingebouwde ventilatiesysteem vermindert het risico op allergie tot een minimum en ons bouwsysteem zorgt voor de minimale klimaatschommelingen en een constante temperatuur in het hele huis. Koel in de zomer en aangenaam warm 's winters, in alle kamers, ook als het buiten flink onder de nul is.
GELUIDSISOLATIE
Stilte is goudwaard
Ons bouwsysteem verbetert niet alleen de energie-efficiëntie, maar is ook zeer efficiënt in het blokkeren van ongewenste geluiden van buitenaf die een negatieve invloed op uw slaap en algeheel comfort van het leven kunnen hebben.
MILIEUBESCHERMING
Wees vriendelijk voor het milieu
Een gezond binnenklimaat is erg belangrijk. Even belangrijk is het milieu om ons heen. Door te kiezen voor een energiezuinige woning kunt u "twee vliegen in een klap doden". Gebouwen in de EU zijn verantwoordelijk voor meer dan 40 % van het totale energieverbruik, en alleen al de huisvestingssector met ongeveer 25 %. Het bouwen van energiezuinige woningen zal helpen om onze CO2-uitstoot te verminderen en ook een positieve bijdrage te leveren bij de bestrijding van klimaatveranderingen.
Copyrights © 2024. arnezzo B.V.