PRODUCTIE EN MONTAGE

KUNSTSTOF EN ALUMINIUM | RAMEN EN DEUREN

Kies voor de veiligheid, energiebesparing, het ontwerp en de toekomst.
Welkom bij ARNEZZO - Uw Partner in de KOZIJNEN
Ontdek de ultieme upgrade voor uw huis - onze hoogwaardige kozijnen!
Stijlvolle Elegantie: Geef uw huis een verfijnde uitstraling met onze prachtige kozijnen, verkrijgbaar in verschillende moderne designs die naadloos aansluiten bij uw interieur.
Duurzaam & Onderhoudsarm: Onze kozijnen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die jarenlang meegaan en weinig onderhoud vereisen, waardoor u meer tijd heeft om van uw huis te genieten.
Energie-Efficiëntie: Bespaar op uw energierekening met onze kozijnen die uitstekende isolatie bieden, waardoor uw huis warm blijft in de winter en koel in de zomer.
Maatwerkopties: Of u nu een klassieke uitstraling wilt of een moderne twist, onze kozijnen kunnen volledig worden aangepast aan uw persoonlijke smaak en de architectuur van uw huis.
Vakkundige Installatie: Ons team van professionals staat voor u klaar om een snelle en probleemloze installatie te garanderen, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe kozijnen.
Ontdek het perfecte kozijn voor uw huis! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Alle pluspunten op een rij:
zo maakt SOFTLINE MD het verschil!
Pro¬fielsysteem
• 82 mm en 114 mm inbouwdiepte en meerkamertechnologie
• Uitstekende thermische isolatiewaarden voor uitmuntendeenergie-ef¬¬ ciëntie: geschikt voor passiefhuis en energieneutraal bouwen
• Perfect voor zowel nieuwbouw als renovatie
• Meer wooncomfort dankzij effectieve geluidsisolatie
• Hoge slagregendichtheid voorkomt binnendringen van vocht
• Inbraakvertragend conform NEN 5096 tot weerstandsklasse RC 2, afhankelijk van het gekozen beslag
Energie-ef¬ ciëntie
• Effectieve warmte-isolatie volgens de actuele en te verwachten wettelijke vereisten
• Besparing van energie en stookkosten
• Thermische isolatiewaarde raampro¬ el: Uf = 1,0 W/(m2 K)
• Thermische isolatiewaarde van het raam (afhankelijk van beglazing), bijv.: Uw = 0,92 W/(m2K) met beglazing
Ug = 0,7 W/(m2 K),
ψg = 0,050 W/(mK)
Uw = 0,67 W/(m2 K) met beglazing Ug
= 0,4 W/(m2 K),
ψg = 0,035 W/(mK)
Glassponning
• Sponningdiepte van 28 mm zorgt voor gelijkmatig temperatuurverloop en voorkomt condensvorming
• Geschikt voor een breed beglazingsspectrum vanaf glasdikte 24 mm tot 52 mm; maakt toepassing van dubbel en triple glas mogelijk VEKA kwaliteit
• In Duitsland geproduceerde VEKA kwaliteit met wandsterkte conform EN 12608, klasse A.
• Stabiel systeem dankzij sterke buiten- en binnenwanden
• Extra stabiliteit dankzij stalen versterkingen die tevens voor uitzonderlijk lange levensduur en betrouwbare functionaliteit zorgen
• Effectieve warmte-isolatie ongeacht formaat;
ook bij grote glasoppervlakken met veel lichtinval worden optimale U-waarden bereikt Dichtingssysteem
• Drie dichtingen weren geluid, kou, vocht en tocht
• Aanslagdichting voor bewezen kwaliteit
• Dankzij de optimaal geplaatste glasdichting in de vleugel zien grote ruiten er bijzonder fraai uit
• Hoogwaardige dichtingen in grijs of zwart, ook als aanslag dichtingssyteem beschikbaa
Diversiteit
• Leverbaar in meer dan vijftig kleuren en decors;
ook kan een aluminium deklijst worden toegepast in een kleur naar keuze
Duurzaamheid
• Milieuvriendelijk dankzij duurzame productieprocessen
• SOFTLINE 82 raamsystemen zijn voor nagenoeg 100% recyclebaar
SOFTLINE 82 MD is een robuust, dikwandig raamsysteem dat voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsnorm: klasse
A conform EN 12608. Deze kwaliteit staat borg voor een stabiel systeem dat decennialang betrouwbaar blijft functioneren. Aan de unieke meerkamertechnologie dankt het systeem zijn energie-ef¬fciëntie en optimale isolatiewaarden.
SOFTLINE 82 MD biedt u zo een aantrekkelijk perspectief: vele jaren genieten van een aangenaam binnenklimaat én besparen op het energiegebruik.
Harmonieus en stijlvol
Met SOFTLINE 82 MD maakt u uw woonwensen waar. Laat de woning gerust baden in het daglicht. SOFTLINE 82 MD is ideaal voor grote glasoppervlakken en zorgt daarbij voor optimale energieef ciëntie. Nieuwbouw met moderne vormgeving of renovatie in het klassieke genre? SOFTLINE 82 MD is een raampro¬ el dat fraai harmonieert met diverse bouwstijlen.
1 Topkwaliteit om jaren van te genieten
SOFTLINE 82 MD is een robuust, stabiel systeem dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnorm: klasse A conform EN 12608. Dankzij de uitstekende materiaaleigenschappen en de gegarandeerde buitenwanddikte van 3 mm en de wanddikte van 2,7 mm in de sponning en het aansluitingsbereik (tolerantie 0,2 mm) zorgt SOFTLINE 82 MD voor ramen die decennialang betrouwbaar functioneren.
2 Meerkamertechnologie voor krachtige warmte-isolatie
De meerkamertechnologie zorgt voor de hoogste energie-ef¬ ciëntie en Uw-thermische isolatiewaarden tot maximaal 0,67 W/(m²K).*
3 Inbouwdiepte 82 mm: ideaal voor triple beglazing
Door zijn stabiliteit en de standaard inbouwdiepte van 82 mm is SOFTLINE 82 MD perfect voorbereid op de combinatie met zware, triple beglazing. Hiermee bereikt u een optimale warmte-isolatie én bespaart u maximaal op de stookkosten. Tevens vermindert u hiermee de
CO2 -uitstoot.
4 Geluidsisolerend, wind- en slagregendicht
Drie rondom lopende afdichtingen zorgen voor uitstekende winddichtheid, de beste slagregendichtheid en hoge geluidsisolatie tot geluids isolatieklasse 5.
5 Gelijkmatig temperatuurverloop zorgt voor comfort
Het glas wordt geplaatst in een diepe sponning (28 mm). Dit zorgt voor een gelijkmatig temperatuurverloop, waarmee ongewenste condensvorming aan de binnen zijde van de ramen wordt voorkomen.
6 Vormvast en inbraakwerend dankzij grote stalen
versterkingen
Massieve stalen versterkingen verhogen de statische veiligheid en de vormvastheid van SOFTLINE 82 MD Daardoor is het systeem sterk inbraakwerend en blijft het decennialang betrouwbaar functioneren.
7 Voor renovatie en nieuwbouw
Het klassieke design met elegante vormen, licht afgeronde kanten en smalle aanzichtsbreedten harmonieert met elke bouwstijl.

* Uw = 0,67 W/(m2K) met beglazing Ug= 0,4 W/(m2K), ψg= 0,035 W/(mK)

De beste kwaliteit levert u het meeste voordeel op SOFTLINE 82 MD is een dikwandig pro¬ elsysteem dat VEKA volgens de hoogste Europese norm in Duitsland produceert.
Voor de productie van SOFTLINE 82 MD wordt tot 14% meer materiaal gebruikt dan voor vergelijkbare producten met dunnere wanden. De sterke pro¬ elwanden van SOFTLINE 82 MD maken een wereld van verschil! Ze zorgen niet enkel voor een langdurig betrouwbaar functionerend systeem en decennialang wooncomfort, maar ook voor de volgende voordelen:
Meer energiebesparing
Met SOFTLINE 82 MD verlaagt u de stookkosten.
Dankzij de doordachte meerkamerconstructie is de warmtegeleidingscoëf¬ciënt bijzonder
laag, wat resulteert in een aanzienlijke reductie van het energieverbruik.
Meer zekerheid
Aan welke veiligheidseisen moet uw woning voldoen? Met onder meer speciaal beslag, beglazing en handgrepen worden ramen met SOFTLINE 82 MD naar behoefte inbraakwerend uitgevoerd.
Het beste woongevoel
Met SOFTLINE 82 MD creëert u behaaglijk wooncomfort.
Door de diepe glassponning en dubbele dichtingen nooit meer last van condens, tocht
en kou. SOFTLINE 82 MD is een oersterk, dikwandig raamsysteem dat voldoet aan de hoogste Europese kwaliteitsnorm: klasse A conform EN 12608. Daardoor bent u verzekerd van aantrekkelijke voordelen: energiebesparing, stabiliteit en een zeer lange levensduur. Met SOFTLINE 82 MD geniet u vele jaren van een aangenaam binnenklimaat en een spaarzaam energieverbruik!
Grote diversiteit
Lawaai vermindert het wooncomfort en kan zelfs de gezondheid schaden. Geen nood: ramen met SOFTLINE 82 MD zijn in de standaarduitvoering al geluidswerend. Naar behoefte kunnen zeworden aangepast tot en met de hoogste geluidsisolatieklasse.
Perfecte geluidsisolatie
Lawaai vermindert het wooncomfort en kan zelfs de gezondheid schaden. Geen nood: ramen met SOFTLINE 82 MD zijn in de standaarduitvoering al geluidswerend. Naar behoefte kunnen zeworden aangepast tot en met de hoogste geluidsisolatieklasse.
Lonende investering
Nieuwe ramen met SOFTLINE 82 MD verbeteren het energielabel en verhogen de waarde van uw woning. Ze werken energiebesparend enblijven decennialang mooi. De bijzonder gladde oppervlakken van het raamsysteem laten zichmoeiteloos en snel reinigen. Bovendien hoeven ze nooit geschilderd te worden!
Milieuvriendelijk systeem VEKA pro¬fielsystemen kunnen zonder problemen gerecycled worden in een gesloten materiaalkringloop.
HR ++ glas staat voor hoogrendementsglas. Als we spreken over HR++ glas, hebben we het over dubbelglas voorzien van een HR-coating aan de binnenkant van de luchtspouw. De dikte van de luchtspouw en glasdikte kunnen variëren, afhankelijk van wat er in een kozijn of raam aan glasdikte geplaatst kan worden. Tevens wordt deze spouw gevuld met Argon- gas. Het Argon-gas, de HR-coating en de dikte van de spouw bepalen de U-waarde (lees, isolatiewaarde) van isolatieglas. Alleen als er sprake is van U-waarde kleiner of gelijk aan 1.2, mag je spreken van HR++ glas.
Isolatieglas vormt de basis voor een groot aantal multifunctionele beglazingen, zoals: zonwerende, inbraakwerend en geluidwerende beglazingen.
Copyrights © 2024. arnezzo B.V.