Futura is ons nieuw, innovatief ramensysteem, gebaseerd op bewezen Natura + platform, verrijkt met aluminium bescherming.
OP MAAT GEMAAKT
Elk raam en balkondeur wordt vervaardigd volgens de individuele wensen van de klant, zonder compromis. Alleen op deze manier kunnen we garanderen dat u een raam krijgt volledig volgens uw wensen.
ENERGIE EFFICIËNT
FUTURA 76 is een van de beste ramen betreffende de prestaties op het gebied van energie-efficiëntie. Extreem lage U- waarde van 1,02 W / m² K maakt het een ideale venster voor energiezuinige huizen. Met de optie van Krypton glas en warme rand als standaard uitrusting vertegenwoordigt Futura de toekomst van de ramen.
ALUMINIUM BESCHERMING
FUTURA ramen en deuren worden extra beschermd met geëxtrudeerd aluminium van een hoge kwaliteit. Dat materiaal is extreem sterk en garandeert een lange levensduur, want het is bestand tegen corrosie.
Tegelijkertijd kunt u binnen in uw huis van de schoonheid en de warmte van natuurlijk hout genieten.
PERSOONLIJK TINTJE
We willen voor u absolute flexibiliteit creëren om de juiste stijl en kleurencombinaties voor uw kozijnen te kiezen. Daarom bieden wij al ons timmerwerk met meerdere soorten hout, in alle RAL-kleuren en in verschillende stijlen. De perfecte combinatie van goede bescherming en schoonheid op lange termijn bereiken wij uitsluitend met op water gebaseerde ecologische verven, van toonaangevende Europese fabrikanten.
DUURZAAMHEID
De combinatie van aluminium en hout is een moderne, duurzame oplossing voor ramen en deuren. FUTURA ramen hebben een veel langere levensduur doordat het hout niet rechtstreeks blootgesteld is aan de weersinvloeden en weersomstandigheden.
FUTURA 76 Technische specificaties:
Thermische isolatie van het raam:
De maximale U - waarde van het standaard FUTURA raam is 1,02 W / m2K
Glas:
Thermische isolatie van het glas voor FUTURA 76 raam is Ug 0,7 W / m2K
Driedubbele beglazing gevuld met argon gas.
Low E glas, of een lage emissie glas (low emissivity) is onderdeel van de standaarduitrusting. Low E glas is een soort isolerend glas waarop een dunne laag van onzichtbare metaaloxide aangebracht is dat de maximale winning uit de zonne-energie mogelijk maakt en voorkomt energieverlies.
Extra opties
Getint glas en geluidsisolerende glas dat de doordringbaarheid van het geluid kan verminderen, zelfs tot 35dB.
Copyrights © 2024. arnezzo B.V.