Droomhuis, maatwerk afgestemd aan uw wensen.
Designwoning op maat gemaakt, vervaardigd met precisie en aandacht. Gemaakt van hoogwaardige materialen, met ondersteuning van meer dan 50 jaar traditie en de nieuwste technologie.
PERSOONLIJK
Een huis op maat gemaakt is uniek net als u zelf, ontworpen en vervaardigd om aan uw levensstijl te beantwoorden. Of u nu werkt met uw architect of ons intern design team, uw wensen en visies zijn onze topprioriteit. Uw droomhuis is binnen handbereik, waarom zou u genoegen nemen met iets anders?
ONGELOFELIJK SNEL
Ons bouwsysteem is ongelofelijk snel. Markeer uw agenda, want al 90 dagen na ondertekening van het contract heeft u al een nieuw huis! De montage kan worden gedaan in slechts een paar dagen. Het plezier van het zien van hoe uw droomhuis op magische wijze "uit het niets" ontstaat in een paar dagen, is gewoon onbeschrijfelijk.
UITZONDERLIJKE PRIJS
Vanaf het begin zijn alle materialen en andere benodigdheden nauwkeurig omschreven en aangeschaft voorafgaand aan de productie, waardoor de prijs van het huis behoorlijk onder controle is en verborgen en ongeplande kosten tot een minimum beperkt worden. Alle kosten worden vooraf aangegeven, zodat u vanaf het begin weet wat de uiteindelijke prijs van uw huis is.
PRECISIEBOUW
Ons bouwsysteem maakt het mogelijk om absolute precisie te behalen, die de traditionele manier van het bouwen volledig overstijgt. Onze subtiele precisie is mogelijk, onder andere dankzij het gebruik van moderne technologie├źn, in het klimaat gecontroleerde omstandigheden van de productie en onder toezicht van ervaren en hoogopgeleide werknemers en ingenieurs. Toepassing van ons bouwsysteem vermindert aanzienlijk het materiaalverbruik, afval en schadelijke emissies.
VOLLEDIGE STEUN
Het bouwen van een nieuw huis is onbetaalbaar plezier. Helaas kan het ook een zeer stressvolle uitdaging zijn, maar met de hulp van ons team krijgt u volledige ondersteuning die nodig is voor de vervulling van uw wensen. Wij zien het als een voorrecht om een huis voor u te mogen bouwen.Voor ons betekent dat een nieuwe spannende ervaring die ons bouwkundig uitdaagt.
Copyrights © 2024. arnezzo B.V.