07. aug 2023.
SUBSIDIE KUNSTSTOF KOZIJNEN

Huiseigenaren besparen honderden euro's op kunststof kozijnen dankzij deze subsidie
Tijdens het renoveren van een woning kiezen veel huiseigenaren ervoor om kunststof kozijnen te laten plaatsen. Kunststof kozijnen hebben namelijk talloze voordelen, waaronder een compleet nieuwe uitstraling van de woning en een lagere energiefactuur door de isolerende werking.
De kosten van kunststof kozijnen waren voor veel huiseigenaren een reden om de klus uit te stellen. Voor deze huiseigenaren is er nu een nieuwe doorbraak. Wie nu kunststof kozijnen laat plaatsen, kan namelijk in aanmerking komen voor een subsidie waarmee je tot 30% kunt besparen.
Dit is het ideale moment voor nieuwe kunststof kozijnen
Voor huiseigenaren die kunststof kozijnen willen laten plaatsen, is dit daarom het ideale moment om actie te ondernemen. Dankzij de subsidie zijn kunststof kozijnen namelijk aantrekkelijker dan ooit.
Hoe hoog de subsidie is, is afhankelijk van meerdere factoren. Zo krijg je bij HR++-glas tot €53 subsidie per m2. Bij triple glas kan de subsidie oplopen tot maar liefst €150 per m2.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning?
Doordat kunststof kozijnen nu zo aantrekkelijk zijn, vragen veel huiseigenaren zich af wat de mogelijkheden zijn voor hun woning.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend offerte.

Copyrights © 2024. arnezzo B.V.