Kies voor functionele kwaliteit. Al uw zonweringsystemen op maat.

Pergola zonwering

Pergola zonwering, met zijn strakke lijnen en modern design, evenals een schuifdak(doek), biedt comfort en bescherming in alle weersomstandigheden. Pergola zonweringen, met drieslaag PVC doek met geïntegreerd UV-filter zijn ontworpen om bescherming te bieden tegen de zon, regen en sneeuw. Pergola zonwering bestaat uit de aluminiumconstructie (in kleur en volgens ontwerp van de klant ) met drielaags- PVC schuifdoek met geïntegreerde UV-filters. Maximale uitval is 8 m. Pergola zonweringen hebben de mogelijkheid om van beglazing voorzien te worden of afgesloten met de folie, waardoor het terras verwarmd kan worden voor een aangename sfeer in de wintermaanden.

 

Buitenjaloezieën

Functioneel, modern, esthetisch zeer aanvaardbaar product voor bescherming tegen de zon, licht en ongewenste inkijk. Buitenjaloezie is waarschijnlijk de beste oplossing om uw binnenruimte te beschermen tegen het binnenvallende zonlicht en warmte. Daarnaast dient het ook als een decoratief element, waardoor een zeer moderne uitstraling van uw gevel word gecreëerd. Het grote voordeel van buitenjaloezieën ten opzichte van bijvoorbeeld rolluiken is dat u zelf het lichtinval kunt regelen. Andere kenmerken zijn stevigheid, lange levensduur, wienig onderhoud, moderne uitstraling en eenvoudige bediening. Kortom, een perfecte combinatie van modern en functioneel.

 

Zonneschermen

Zonneschermen worden aangeboden in verschillende dessins en uitvoeringen.
Hier wordt voornamelijk gedacht aan uitvalschermen en knikarmschermen. U kunt ook denken aan zijschermen, PVC schermen, dakverkappingen, terrasschermen, verandazonweringen en nog veel meer. Voor uitgebreide informatie kunt u contact met ons opnemen.

ZIP schermen

Door gebruik van een rits waarmee de screen bevestigd is in de geleiders wordt de belangrijkste eigenschap van de ZIP screen gecreëerd, namelijk dat het product windvast is. Daarnaast biedt de ZIP screen ook een perfecte bescherming tegen insecten, de zon, alsook de kou in de wintermaanden.

Rolluiken

Rolluiken bieden een optimale bescherming tegen het binnenvallende licht en zijn tevens geluiddempend. Daarnaast verhogen ze de veiligheid en energie-efficiëntie van uw huis of bedrijfspand. Rolluiken zijn verkrijgbaar met handmatige bediening of met afstandsbediening.

Screens

Het voornaamste doel van screens is het tegenhouden van het binnenvallende zonlicht. Daarnaast kunnen de screens voor een aangename binnentemperatuur zorgen, zowel in de zomer als in de winter. Screens zijn niet helemaal verduisterend, waardoor genoeg licht naar binnen komt. Tegelijkertijd wordt u beschermd tegen ongewenste inkijk. Kortom, een prima oplossing die niet veel ruimte in beslag neemt. Naast de gewone screensystemen bestaan ook zogenaamde ritsscreens. Zoals al onze producten worden ook screens op maat gemaakt.

Shutters

Shutters geven met hun onweerstaanbare charme een klassieke 'touch' aan elke gevel of binnenruimte. Tijdens alle seizoenen zorgen shutters voor extra bescherming tegen de warmte van de zon en lichtinval. Tegelijkertijd maken shutters de leef- en werkomgeving aangenamer en dienen als een extra laag isolatie en bescherming tijdens koude wintermaanden.
Shutters zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: met vaste of beweegbare lamellen, in een moderne of klassieke stijl.
Net als onze overige producten worden shutters op maat gemaakt.