Wij bouwen geprefabriceerde woningen volgens een beproefde methode met een lange traditie en herkenbare kwaliteit.Ons bouwsysteem van de geprefabriceerde woningen, met al zijn karakteristieken, garandeert een adequate thermische en akoestische isolatie, uitstekend wooncomfort, bewezen functionaliteit, duurzaamheid en bevredigende architectonische en stedenbouwkundige ontwerpvormen.Geprefabriceerde woningen worden uitgevoerd in KLEINE en GROTE paneelsystemen.Over de beschikbare productiecapaciteit maken wij duidelijke afspraken tijdens concrete gesprekken over het gewenste project.Prefab woningen kunnen ook als tijdelijke voorzieningen dienen met de mogelijkheid van demontage en verhuizing naar andere locaties.Technische kenmerken van het gewenste bouwproject worden gesteld door u zelf in de taakomschrijving en volgens gewenste normen en voorwaarden. 

De draagconstructie van de woning (wanden, vloeren en dak) is opgebouwd uit in de fabriek gemaakte en afgewerkte frames van hout met aan weerszijden plaatmaterialen. De holle ruimte in het frame wordt opgevuld met een dik pakket isolatiemateriaal.
Hout is sterk en duurzaam. De warmte-isolatie, maar ook de geluidsisolatie is bij hsb woningen uitstekend. Hout is ook een licht bouwmateriaal. Hierdoor kan bij houtskeletbouw op een weinig draagkrachtige bodem worden volstaan met een lichtere fundering dan bij traditionele bouwmethoden.
Ons bouwsysteem is een unieke combinatie van houtskeletbouw en traditionele bouw. Dit systeem kenmerkt zich door de hoge kwaliteit van geprefabriceerde elementen die onder ideale omstandigheden worden vervaardigd in de fabriek (geen weersinvloeden).

 

telephone-586266_640
Contact
Tijdens onze eerste ontmoeting maken wij kennis met elkaar en raken wij vertrouwd met uw ideeën en wensen. Als u nog geen gedefinieerd bouwproject heeft, is ons team van architecten klaar om u te helpen.

plan
Het plan
Nu wij u beter hebben leren kennen, kunnen wij beginnen met het maken van een voorlopig ontwerp. Natuurlijk, in nauwe samenwerking met u om ervoor te zorgen dat alle details goed vastgelegd zijn. Ondertussen wordt de studie van de te verwachten kosten voorbereid, die u helpt om de beslissing te nemen en uw visie en wensen te beramen in een concreet plan.

presentation
Presentatie
Met behulp van de tot nu toe verzamelde informatie over uw toekomstige woning zal ons team een ontwerpvoorstel presenteren. Er wordt tegelijkertijd een gedetailleerde offerte opgesteld gebaseerd op een eerder gemaakte studie van de te verwachten kosten en samengesteld op basis van gezamenlijk overeengekomen details voor uw toekomstige woning. Tijdens deze periode worden de resterende gegevens gedefinieerd en indien nodig aanpassingen uitgevoerd.


Handtekening
Nadat het ontwerp goedgekeurd is wordt een contract getekend met alle belangrijke details, zodat wij naar de volgende fase kunnen gaan, namelijk uitvoering.

build40
Uitvoering
Markeer uw agenda, want wij streven er naar om 90 dagen na ondertekening van het contract een gloednieuw huis voor u klaar te hebben. Het hele gebeurt in deze 90 dagen, van productie tot montage en uitvoering van binnen werkzaamheden.

homedone
Geniet
Gefeliciteerd, geniet van uw nieuwe woning! Het was een eer om voor u te mogen werken.