Klassiek en beproeft kwaliteit, geavanceerde technologie en feilloos ontwerp.

woodheart

WARM GEVOEL

Geniet van gezonde en natuurlijke warmte van hout. Houten ramen zorgen voor een warme gevoel binnen en voegen schoonheid en charme aan het elke gevel toe. NATURA kozijnen zijn verkrijgbaar in verschillende opties, van hoog kwalitatief hout ( eiken en grenen ), met een grote keuze aan verschillende ecologische verven, zodat die aangepast kunnen worden aan de elke woning.

affordable

BETAALBAAR KWALITEIT

Aanvaardbare prijs, gecombineerd met uitstekende eigenschappen, natuurlijke schoonheid en kwaliteit op lange termijn maken NATURA kozijnen een uitstekende keuze. Natura is onze best verkochte kozijn en daardoor ook meest gunstige. Hoewel dat de meest gunstige model is, toch beschikt NATURA lijn over alle voordelen van onze kwaliteit kozijnen.

made2measure

OP MAAT GEMAAKT

Elk raam en balkondeur wordt vervaardigd volgens de individuele wensen van de klant, zonder compromis. Alleen op deze manier kunnen we garanderen dat u een kozijn krijgt volledig volgens uw wensen.

colorstyle

PERSOONLIJK TINTJE

We willen voor u absolute flexibiliteit creëren om de juiste stijl en kleurencombinaties voor uw kozijnen te kiezen. Daarom bieden wij al onze timmerwerk met meerdere soorten hout, in alle RAL-kleuren en in verschillende stijlen. De perfecte combinatie van goede bescherming en schoonheid op lange termijn bereiken wij uitsluitend met water- gebaseerde ecologische verven, van toonaangevende Europese fabrikanten.

NATURA 64 Technische specificaties:
Thermische isolatie van het raam:
De maximale U - waarde van de standaard NATURA raam is 1,4 W / m2K
Glas:
Thermische isolatie van het glas voor NATURA raam is Ug 1,1 W / m2K
Dubbel glas gevuld met Argon gas.
Low E glas, of een lage emissie glas (low emissivity) als onderdeel van de standaarduitrusting. Low E glas is een soort isolerend glas waarop een dunne laag van onzichtbare metaaloxide aangebracht is dat de maximale winning uit de zonne energie mogelijk maakt en voorkomt energieverlies.
Extra opties
Getint glas en geluidsisolerende glas dat de doordringbaarheid van het geluid kan verminderen, zelfs tot 35dB.

 SHUTTERS

Charme, de stijl en ware karakter.
Shutters geven een klassieke en onweerstaanbare charme aan elke gevel. Tijdens alle seizoenen zorgen shutters voor extra bescherming tegen de warmte van de zon en maken de leef- werkomgeving aangenamer. Tegelijkertijd dienen shutters als een extra laag isolatie en bescherming in de winter.
Shutters zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: met vaste of beweegbare lamellen, in een moderne of klassieke stijl.
Net als al onze producten, worden shutters op maat gemaakt.

ROLLUIKEN EN HORREN

Rolluiken zijn direct geïntegreerd in onze muur, zodat ze vrijwel onzichtbaar zijn en toch volledig effectief. Zij bieden een optimale bescherming tegen licht en geluid, veiligheid en energie-efficiëntie. Rolluiken zijn verkrijgbaar met de handmatige en afstands- motoraandrijving.
Rolluiken kunnen gecombineerd worden met horren voor een uitstekende bescherming tegen muggen en insecten voor een mooie en ongestoorde nachtrust in de zomer.