De juiste raamdecoratie voor de beste sfeer

Werk aan uw interieur

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen op maat, modern en eenvoudig.
Paneelgordijnen worden gebruikt voor verduistering van de ruimte, als decoratief element voor uw interieur en ze zijn ideaal voor het scheiden van grotere ruimtes!
Paneelgordijnen kunnen worden gebruikt in de slaapkamers, woonkamers, alle soorten kantoorruimten enz.
Paneelgordijnelementen kunnen in verschillende kleuren en patronen gecombineerd worden en zo passend gemaakt worden voor elke ruimte.
Door de toepassing van de verschillende soorten stof kan de lichtinval makkelijk regelbaar zijn.
Materialen zijn gemaakt van antistatisch polyester, ze zijn gemakkelijk te onderhouden en ze absorberen geen geurtjes.

 

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen, ook wel bekend als roman shades.
Door de zorgvuldige selectie van de stof krijgt u precies wat u nodig heeft: bescherming tegen het binnenvallende (zon)licht of ongewenste inkijk. Misschien bent u meer geïnteresseerd in het gordijn als een decoratief element? Wij hebben een ruime keuze!

 

Rolgordijnen

Rolgordijn is een uitstekende keuze om mix van eenvoud en functionaliteit met elegantie en schoonheid te bereiken. Ons brede assortiment aan materialen zal zeker aan uw wensen voldoen.
Afhankelijk van uw behoeften kan het rolgordijn handmatig of met een elektromotor worden aangedreven. U kunt ook kiezen voor de rolgordijnen met een cassette en zijgeleiding die ideaal is voor de ramen en deuren. Daarnaast bieden wij ook oplossingen voor uw dakramen.
De absolute trend zijn de duo rolgordijnen, die elegantie én functionaliteit uitstralen. Al op het eerste gezicht valt hun unieke karakter op! Door de specifieke structuur van de stof is de lichtregulatie zeer eenvoudig.

 

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën zijn de klassieke oplossing als bescherming tegen de zon die tevens over een grote visuele aantrekkingskracht beschikken. Aluminium jaloezie is een van de weinige producten waarmee u de richting én sterkte van het binnenvallende zonlicht kunt regelen, alsook ongewenste inkijk.
De producten worden op maat gemaakt. Tevens kunt u uit een breed scala aan kleuren kiezen.
De belangrijkste functies:
Zonnebescherming
Warmteoptimalisatie
Privacy
Lichtregulatie

 

Screens

Screens voor binnen kunt u kiezen in twee uitvoeringen, namelijk als paneelgordijnen of als rolgordijnen. Screens zijn niet helemaal verduisterend zodat u naar buiten kunt kijken, maar u bent wel beschermd tegen het felle zonlicht en ongewenste inkijk.

 

Shutters

Shutters geven met hun onweerstaanbare charme een klassieke 'touch' aan elke gevel of binnenruimte. Tijdens alle seizoenen zorgen shutters voor extra bescherming tegen de warmte van de zon en lichtinval. Tegelijkertijd maken shutters de leef- en werkomgeving aangenamer en dienen als een extra laag isolatie en bescherming tijdens koude wintermaanden.
Shutters zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: met vaste of beweegbare lamellen, in een moderne of klassieke stijl.
Net als onze overige producten worden shutters op maat gemaakt.

Horren

Horren bieden perfecte bescherming tegen de muggen en andere insecten en staan garant voor een goede en ongestoorde nachtrust in de zomermaanden. Insectenhorren zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen: inzethorren, rolhorren, draaideurhorren en schuifhorren.